Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

Trenger du hjelp i forbindelse med Koronautbruddet?

Kjære Ananke medlemmer og andre som sliter med tvangslidelser (OCD).

Vi står alle sammen i en situasjon der Korona smitten truer oss og store deler av Norge stenges ned. Vi ser at det etterlyses mer engasjement i disse tider og at vi bør ha en støttegruppe her på FB.

Vi vet at mange og spesielt når man har en vaske/smitte tvang sliter og kan få tilbakefall og trenger støtte og råd i denne situasjonen. Mange har vært gjennom behandling og lært seg metoder(verktøy) man kan bruke når det butter i mot. Nå er vi i en unntakstilstand og for noen vil all informasjon om å vaske hender etc føles som en ekstra belastning. Husk at det DU har lært og skal bruke hjemme, ikke er bortkastet selv om det nå føles ekstra vanskelig å holde fast ved og eksponere seg. Vi som er tillitsvalgte og Likepersoner i Ananke er her om du trenger noen å prate med akkurat nå. Selvsagt skal vi også ha meningsutveksling og støtte hverandre her på FB, men så vet vi at noen ønsker og har behov for personlig kontakt med oss.

Ta gjerne kontakt med Sidsel på mobil: 938 17 441 så vil hun formidle kontakt videre til oss andre slik at vi kan være der for DEG nå. Dette skal vi stå gjennom sammen!!

Foto fra CDC på Unsplash

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding