Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

5 nye æresmedlemmer

5 personer ble ble hedret med æresmedlemmer ved markering av vårt 25års jubileum på Røros 11. -13.august. Disse tre damene var med å starte Norsk OCD forening, Ananke høsten 1992 og de er fremdeles aktive i foreningen.

Kari Flock har vært aktiv i styret, og bidratt med utallige forelesninger både for brukere og fagmiljøet. Hun har også stått frem i blader og aviser for å skape mere åpenhet rundt lidelsen OCD. Tusen takk for en fantastisk innsats!

Kristina Olsen Gidefelt eller Kicki som vi kaller henne, har også vært aktiv i styret, hun ahr sittet som leder over flere perioder og også bidratt med utallige forelesninger for brukere og fagfolk. Hun har representer Ananke på TV, aviser og blader, og skapt åpenhet rundt lidelsen. Tusen takk for en fantastisk innsats.

Psykiatrisk sykepleier Erna Marie Moen har vært en “støttespiller” for foreningen siden 1993. Hun har bidratt med utallige forelesninger, kurs, skolerings seminarer osv. Hun har alltid stilt opp for foreningen når hun er blitt spurt. Tusen takk for at du har bidratt med dine kunnskaper og erfaring gjennom mange år Erna.

Professor Patrick A.Vogel har vært en “støttespiller” for foreningen siden 1993. Han har bidratt med utallige forelesninger, kurs, skolerings seminarer osv. Han har hatt mange prosjekter ved hjelp av midler fra Extrastiftelsen via Ananke som søker organisasjon. I og med at han har arbeidet på Østmarka psykiatriske sykehus i Trondheim, hvor Ananke ble grunnlagt, kan man på mange måter si at han har bidratt til at Ananke er blitt den organisasjonen vi er i dag. Tusen takk for at du har bidratt med dine kunnskaper og erfraing gjennom mange år Patrick.

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding