Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

“Ut i naturen” for barnefamilier

Ananke-Agder arrangerer en dagstur for barnefamilier hvor en av foreldrene har Tvangslidelse (OCD).

Vi vet at OCD kan forstyrre familielivet på forskjellige måter. Foreldres unngåelsesmønster og overfokus på farer, synes å kunne ”smitte” over på barn.

Vi ønsker å samle noen familier hvor en av foreldrene har fått OCD behandling, til en dag med samvær og lek, sammen med barna. Dette vil bety naturlige aktiviteter for årstiden som småkrabbefiske, utforskning av småkryp og dyreliv, fisketur, måltid med grilling osv. Den andre foreldren er også velkommen til å være med, og vi vil arrangere ”Partnerenes time” , hvor det vil være mulighet for å drøfte hvordan man som partner kan støtte opp under normalisert lek, samvær og atferd tiltross for OCD i familien.

Ansvarlig for innholdet i dagen vil være nestleder i Ananke Agder og leder av OCD-teamet ved DPS Solvang, Gunvor Launes. Flere av Anankes medlemmer vil være i komiteen og bidra på forskjellige måter.

Tid: Lørdag 10. juni fra kl. 10.00 til ……… så lenge dere vil være ……….

Sted: Launes i Harkmark, Mandal

Du kan kontakte ansvarlig for denne dagen, Gunvor Launes, ved behov for mer info. Vi arrangerer for øvrig et infomøte på DPS Solvang tirsdag den 30.mai kl. 18.00-19.00, for alle som er interessert.
Det vil være bindende påmeldingsfrist seinest fredag den 2. juni 2017.
Send SMS til Gunvor Launes, (47661428)

Pris: Medlemmer av Ananke gratis og ikke-medlemmer kr 300,- pr. familie.

Hjertelig velkommen, med eller uten partner, og med ett eller flere barn. Ungdommer som har lyst til å være med å hjelpe til, er spesielt velkommen.
For Ananke Agder
Linda Breland Nikolaisen

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding