Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

Julebrev 2017

Ved inngangen til julehøytiden er det også tid for noen refleksjoner om foreningen gjennom 2017.

Like naturlig og svært gledelig var det også å tildele et æresmedlemskap til Sidsel. Gjennom 25 år har hun vært helt sentral i driften av foreningen og hennes viten og pågangsmot har betydd enormt for veldig mange medlemmer i disse årene.

Foreningen arbeider også aktivt for at flest mulig skal få effektiv, snarlig og god behandling. Vi er svært glad for at Ananke bidrog til de to dugnadene ved Oslo Universitetssykehus i vår, for å få ned ventelistene for behandling. Her gjorde OCD teamene landet rundt en en stor og verdifull innsats i løpet av to uker. Vårt mål er at alle skal få et godt behandlingstilbud så snart som mulig. Man skal ikke måtte sette livet på vent, hverken for egen eller familiens del ved å stå i månedsvis på en venteliste.

Våre tillitsvalgte og Likepersoner gjør en flott innsats for å hjelpe dem som sliter, brukere og pårørende. Foreningen bistår også i komplekse saker som krever kontakt med Pasientombudet og/eller Fylkeslegen. Dette er en stor ekstra belastning for brukere og pårørende, derfor betyr det mye å ha foreningen som kan hjelpe når slike situasjoner oppstår.

Ananke har rundet 25 år og vi har grunn til å være stolte over det. Samtidig er både vår intensjon og ønske at Ananke også skal være der for våre medlemmmer i fremtiden. Da trenger vi rekruttering av nye medarbeidere, tillitsvalgte og Likepersoner. Det er mange av våre medlemmer som har svært mye kompetanse på det å leve med, eller være nær pårørende. Ønsker du å dele av din erfaring og samtidig være til støtte for andre som sliter, ikke nøl med å kontakte oss. Akkurat du kan være den som kan motivere og gjøre en vesentlig og avgjørende forskjell for andre i en vanskelig livsfase.
I 2018 ønsker vi å styrke arrbeidet i våre lokallag og legge til rette for flere lokale medlemsmøter og med ulike temaer og forelesninger.

Det gjøres en stor innsats hvert år med å søke på midler. Noen får vi full uttelling på, andre avkortes eller blir avslått. En viktig oppgave vi ser, å reise ut til skole- og Kommunehelsetjenesten og informere om OCD som lidelse, dens utfordringer og behandlingstilbud. Vi gir oss aldri og skal få til dette også.

I 2018 er vårt mål å fortsette og videreutvikle det gode samarbeidet vi har med fagmiljøene og NFKT for felles fremtidige OCD kongresser og andre arrangementer.
Vi retter en stor takk til alle som har bidratt til et godt år for foreningen i ulike sammenhenger og vi skal fortsette arbeidet til felles for en enklere hverdag for alle våre medlemmer.

På vegne av sentralstyret ønskes dere alle en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!


Med vennlig hilsen
Arne Strand
-styreleder-

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding