Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

Invitasjon til felles webinarmedlemsmøte onsdag 20 september

Denne gangen blir webinaret sendt fra Scandic Park Hotel i Sandefjord. Vår foreleser er Kristina Olsen Gidefeldt, ”Kicki” som var med på å starte Ananke foreningen på Østmarka sykehus i 1992.

Kicki vil fortelle oss sin historie, fra å ha en alvorlig tvangslidelse til å bli så frisk som hun vil bli. Kicki vil også fortelle litt om den utdannelse hun har tatt i de senere år, noe som ville vært umulig om hun ikke hadde fått hjelp til sin tvangslidelse. Dette er en imponerende historie, som virkelig er verdt å få meg seg. Av forskjellig årsaker er det ikke alle lokallag som ønsker å arrangere medlemsmøte denne gangen, men det vil bli muligheter til å få høre Kicki hjemme i sin egen stue om dere sender en melding til post@ananke.no og oppgir deres mailadresse. Da vil dere få en link på mail som dere kobler dere opp på, kl.18.30 på møtedagen. Webinaret vil også bli tatt opp og lagt ut på hjemmesiden vår.

De lokallagene som skal arrangere medlemsmøter er (møtestart kl 18.00):
Telemark/Vestfold
Scandic Park Hotel
Strandpromenaden 9, 3208 Sandefjord

Oslo
PIO senteret
Hammersborg Torg 3, 0179 Oslo

Rogaland
Stavanger Scandic City
Reidar Berges Gate 7, 4013 Stavanger

Da dette er første gang vi overfører webinaret utenfor de felles lokaler, ber vi om forståelse for at det kan oppstå feil. Dere som sitter hjemme har ikke mulighet til å stille spørsmål da vi ikke kan høre dere, men en chat vil være tilgjengelig hvor dere kan skrive inn spørsmål. Vil vil forsøke å svare så mange som mulig.

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding