Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

Julebrev 2020

Kjære medlemmer, dette har vært et merkelig år for oss alle.

For oss som sitter i sentralstyret har dette året gitt oss betydelige utfordringer. Vi har slitt med å få gjennomført våre planer da Covid19 har medført at vi stadig har måttet avlyse møter og andre arrangementer. Likevel har styret fungert godt og vi har gjennomført mange digitale møter.

Selv om vi ikke har fått arrangert så mange medlemsmøter, skoleringsseminar, kurs osv. Har vi fått produsert en del opplysningsmateriale. Dette i samarbeid med Cynergi Film & TV AS, der vi fikk laget tre podcaster som handlet om smittetvang under pandemien. Her har vi hatt et godt samarbeid med professor i psykologi Bjarne Hansen, Haukeland Universitetssykehus og psykologspesialist Kristen Hagen, OCD teamet Helse Møre og Romsdal. Vi var så heldige og få engasjert Anne Grosvold som programleder til denne podcasten, som dere forøvrig finner på hjemmesiden vår ananke.no

Til tross for pandemien, ble det i august gitt åpning fra helsemyndighetene slik at vi kunne gjennomføre den planlagte sommersamlingen på Storefjell hotell på Gol. Samlingen ble meget vellykket med sosialt samvær, tur til Langedrag Naturpark, faglige forelesninger ved professor i psykologi Bjarne Hansen og forelesning fra bruker Espen Dahl.

Under oppholdet var det flere av deltakerne som gikk turer på egen hånd i det fantastiske turterrenget Golsfjellet har å by på. Andre valgte å benytte hotellets bassengområde. De yngste barna som var med (samt noen voksne) storkoste seg med minigolf og godteripremier fra foreningen.

Etter flere avlysninger på grunn av pandemien fikk vi endelig gjennomført et digitalt landsmøte 29.11.20. Opprinnelig skulle dette foregått fysisk i Trondheim i mars, men ble avlyst. Vi forsøkte også på et nytt fysisk landsmøte på Gardermoen den 21.11.20, men dette ble også kansellert på grunn av pandemien.

På landsmøtet (digitalt 29.11.20) ble det vedtatt navneendring på foreningen, nå heter vi Norsk OCD og angstforening, Ananke.

Vi åpner nå foreningen vår for de som sliter med ulike angstlidelser, og i den forbindelse har vi mye spennende arbeid fremfor oss som vi vil komme tilbake med mer informasjon om.

Vi håper og tror at 2021 vil bli et bedre år og at vi kan være mer til stede fysisk for dere. Vi håper vi får arrangert medlemsmøter, skoleringsseminar, sommersamling, samt sommeravslutninger og juleavslutninger i lokallagene slik vi har tradisjon på.

Da gjenstår det bare å ønske at alle får feire jul og nyttår sammen med sine familier, evt. nære venner til tross for de strenge reglene vi må forholde oss.

Vi ønsker dere alle en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Vennlig hilsen Sentralstyret.

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding