Ring oss 9381 7441
0 kr0,00

Cart

No products in the cart.

Nyheter

Hold av datoen 23 OKTOBER 2018

Vi får besøk av Gerd Kvale Norges fremste ekspert på 4 dagers behandlingen.

Velkommen til en spennende og viktig forelesning av Psykologen Gerd Kvale fra Helse Bergen og universitet i Bergen på PIO senteret i Oslo i regi av ananke Oslo lokal lag.
Adresse PIO senteret: Hammersborg Torg 3, 0179 Oslo
Tidspunkt: 18:30

Kan virkelig 4 dager endre livet og Hva er 4 dagers behandlingen
Med sitt OCD-team ved Helse Bergen har de spesialisert seg på arbeid med angstlidelser, og de kan vise til spesielt gode resultater ved behandling av tvangslidelser (OCD). Angstlidelser rammer cirka 15–20 % av nordmenn i løpet av livet og er en av de vanligste årsakene til at unge blir uføretrygdede.

OCD-temaet tilbyr en komprimert behandling over fire dager, uten innleggelse. I løpet av denne korte tiden får pasienten undervisning om angstlidelser og opplæring i behandlingsprinsippene. Selve behandlingen skjer på dagtid, men pasienten følges opp via sms og telefon utover ettermiddagen og kvelden. Behandlingen består av gruppesamlinger og skreddersydde behandlingstimer for den enkelte, med eksponering og responshindring. På den tredje dagen er det sju timers behandling, etterfulgt av to timers treff med pårørende.

På den fjerde og siste dagen oppsummeres erfaringene. Da lager alle også et konkret øvings- og vedlikeholdsprogram for de neste tre ukene. En gang i uken sender de inn resultatet av de daglige øvelsene, og melder om eventuelle endringer.

Ønsker du å vite og forstå mer om OCD og behandlingsmuligheter bør du ikke gå glipp av denne kvelden med Gerd og hennes unike ekspertise på området.
Det vil bli rikelig med anledning til å stille spørsmål og diskutere enkelt saker med Gerd Kvale under og i etterkant av forelesningen.

Håper mange vil benytte anledningen til å komme og til en enkel servering og hyggelig prat med likesinnede venner.
Vel møtt!
Mvh
Ananke Oslo lokal lag

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bli medlem

Meld deg inn i Ananke i dag!

Påmelding